Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Imam paradentozu već nekoliko godina, desni se nisu povukle i nema klaćenja zuba. Idem redovno na čišćenje. Trebam uraditi zubni most za zube koji mi nedostaju (uglavnom jer su se polomili kada je pukla plomba, pa se zub morao vaditi). Interesuje me da li je moguće raditi čišćenje džepova i kamenca na zubima sa navlakama? Da li će to oštetiti most ili zbog mosta, neće imati efekta kao i bez njega?
Hvala unapred

Jelena - 10. 08. 2023.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Jelena,

moguće je i poželjno redovno uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga kod stomatologa nakon izrade protetskog rada (mosta). Ultrazvučno uklanjanje kamenca ne oštećuje keramički most te nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata