Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani ,
Imam u gornjoj vilici ugradjene metalokeramicki most levo od trojke ,pa desno do petice ,i vizil sa atecmenima ,s tim sto je na levoj strani 7 ,moj zub.
Kada sam radila htela sam most u obe vilice ,jer sam levo imala peticu i desno 6 ,medjutim u ordinaciji u kojoj sam radila doktorka mi je izvadila moje zube i predlozila da samo moze ovaj rad ,verovla sam struci .
Nakon preuzimanja rada ,most je u redu, ali vizil ,se ne primecuje u osmehu ,ali leva strana se ne uklapa ni estetski zubi su manji od krunica .
Naknadno sam zbog zagrizaja odradila u istoj ordinaciji i donju vilicu s tim sto je radila druga doktorka ,i uradjen mi je metaloker.most od 12 krucnica i on je super .
Nakon godinu dana i mojih preko 20 poseta ,ja nemam ni danas zagrizaj ,niti mogu da jedem normalno ,jedem blendiranu hranu ,cim bih pojela bar nesto u normalnom obliku ,ne tvrdju hranu , gornji vilica me boli napomenila bih da koristim oralni prizmin tus ,nakon svakog jela perem zube .
Da li postoji mogucnost da gornji vilicu radim ponovo ,odnsono da uradim most nesto sl .s tim da bude rad u jednom delu ili most i vise delova .
Pozdrav ,
Gordana

Gordana - 14. 03. 2023.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Gordana,

za adekvatan plan terapije neophodan je klinički pregled i analiza OPT snimka zuba. Na ovaj način, bez uvida u stanje zuba nije moguće sa sigurnošću tvrditi šta je najbolje terapijsko rešenje.

Savetujemo da se o svemu konsultujete sa Vašim ili bilo kojim drugim stomatologom, po mogućnosti specijalistom stomatološke protetike.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30393 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30393
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata