Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, jučer sam bila kod zubarice te mi je dala lokalnu anesteziju tj. nešto da mi utrne desna strana, ali nikada mi nije bilo ovako kao jučer. Naime, utrnula mi je cijela desna strana lica što podrazumijeva da nisam mogla trepnuti niti zatvoriti desno oko, smijati ili namrštiti se na tu stranu je bilo nemoguće. Zanima me je li to dobro napravljeno s obzirom da mi se zub popravljao i zašto me danas (dan nakon) boli desno oko na brze pokrete/ poglede i osjećam bol kraj uha na rubu čeljusti.

anitnelav - 24. 11. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani anitnelav,

u slučaju davanja lokalne anestezije, retko, ali postoji mogućnost da lokalni anestetik difunduje dublje u tkivo i na taj način dovede do anesteziranja i okolnih regija koje nisu predviđene da budu anestezirane. Ova neprijatnost prolazi kada se anestetik u potpunosti resorbuje, te nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata