Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, naime pre godinu dana je radnjena ispuna nakom vadjenja zivca i lecenja. Medjutim posle godinu dana zid mog zuba sa unutrasnje strane je pukao sto je bilo i ocekivano s' obzirom da je ostao tanak zid zuba. E sad, stomatolog mi je nakom uradjenog snimka izvadio taj delic mog zuba koji se klimao. Preporucuje za 3-4 dana da dodjem kada ranica zarate da vidi sta moze dalje da se uradi, da li neka nadogradnja u vidu krunice ili nesto tako? Da napomenem da mi je drugi stomatolog savetovao vadjenje celog zuba bez pregleda bilo kakvog. Ja bih po svaku cenu da sacuvam zub ukoliko je to moguce. Koji je Vas savet? Hvala.

Radmila - 14. 10. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić specijalista parodontologije i oralne medicine

Poštovana Radmila,

savetujemo da se držite saveta koji Vam je dao prvi stomatolog. Ukoliko postoji bilo kakva šansa on će Vam sačuvati zub. Vađenje zuba predstavlja poslednju, i predlaže se tek ukoliko su sve druge terapijske opcije nemoguće.

Srdačno  

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata