Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

Prije 2 sata mi je pukao zub koji je napunjen almangamskom plombom, plomba je stara preko 20g. Takodje komad te plombe je otpao. Da li mogu da sacekam 5-6 dana dok odem zubaru, u inostransvu sam, ili moram hitno ovo da saniram? Pitam jer me strah da li i koliko zive sada dolazi u moje tijelo? Da li je moje zdravlje sada naruseno? Hvala unaprijed na odgovoru.

Suzana - 22. 09. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Suzana,

zdravlje Vam nije ugroženo, ukoliko nemate tegobe (otok, bol) možete odložiti intervenciju za nekoliko dana.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30015 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30015
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata