Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, prilikom vađenja živca zuba stavljen je paraformaldehid koji je iscurio iz zuba i izazvao alergijsku reakciju u organizmu: osip po koži i oticanje sluzokože desni. Primila sam injekciju kortikosteroida i osip je prošao. Interesuje me da li zbog ovoga, s obzirom na toksičnost ovog otrova, postoji mogućnost za dobijanje tumora usne duplje ili nosa? Hvala

Nana - 23. 11. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Nana,

nije moguće, budite bez brige.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata