Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani , prosle srede mi je radjena apikotomija na 2-ci i 3-ci, imam idalje blagi otok ispod oka i na obrazu , ali me vise brine sto ne osecam od jedinice do trojke nista. Danas sam bila kod stomatologa , skinuo mi je konce i dao serapeptaze ali ja sam jako zabrinuta. Molim za vase misljenje

Maja - 15. 06. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Maja,

u ovom slučaju bilo koja tvrdnja sa naše strane, a bez kliničkog pregleda, je čisto nagađanje.

Najrelevantnije je ono što ste čuli od Vašeg stomatologa nakon kontrolnog pregleda. Neophodno je da se strogo pridržavate svih preporuka koje ste dobili od strane Vašeg stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29841 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29841
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata