Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Slomio sam zub, prednja jedinica sa 16 godina i tada mi je obrusena druga jedinica i stavljen viseci most,medjutim proslo je 15 godina od tada i most je poceo da mi se krivi da li postoji mogucnost skidanja starog mosta i stavljane mosta gde bi se ukljucila i dvojka kao nosac,da li bi to drzalo most da ne dodje kasnije do krivljenja kao sto je bio slucaj sa visecim mostom?
Hvala
Pozdrav

Milan - 21. 09. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Milan,

za nadoknadu izvađenog zuba najbolje rešenje je ugradnja implantata i izrada keramičke krunice na implantu. Jedno od rešenja bi moglo biti i izrada mosta na susedna dva zuba.

Savetujemo da posetite stomatologa kako bi se kliničkim pregledom i analizom potrebnih Rtg snimaka procenilo koje je najbolje rešenje u Vašem slučaju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30015 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30015
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata