Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, upalio mi se umnjak (pulsiranje vene kod uha, jak bol) koji je prethodno izbio na površinu i pukao, te je bio otvoren. Pila sam amoksicilin po preporuci zubara 3 dana ali kada sam otišla da izvadim zub čak i pod jakom anestezijom (nisam osetila celu desnu stranu) me je bolela jedna žilica unutar zuba pa skroz do ugla vilice kada povuče zub. Zubar je pokušavao ali nije uspeo da mi izvadi zub jer je bol zaista bio neizdrživ. Trenutno pijem drugu kutiju amoksicilina i treba za dva dana da odem da izvadim zub. Kakva su vaša iskustva i koje je vaše mišljenje , da li će tada uspeti anestezija da deluje i na tu “zilicu” unutar zuba koja me boli? Hvala

Katarina - 19. 01. 2023.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Katarina,

verujemo da će sledeći put delovati anestezija u potpunosti i da će zub biti izvađen potpuno bezbolno.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30250 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30250
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata