Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani.
Zubar mi je u Njamackoj napravio snimak zuba,trebam raditi tri korijena zuba.Posto idem na odmor mislim to raditi u Bosni ,interesuje me Dali posle toga moram staviti navlaku ili se stavlja samo plomba.
Hvala

Jaric - 13. 03. 2023.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Jaric,

u zavisnosti od veličine nedostatka kruničnog dela zuba, stanja korena zuba kao i kosti oko korena zuba određuje se dalji plan terapije kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka.

Ovim putem ne može se pričati o planu terapije bez uvida u stanje zuba, savetujemo da se konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30393 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30393
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata