Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje,
Molim Vas da mi pomogne, izludjuje me ovaj problem i stvara veliku nervozu, molim Vam ako mozete da mi pomognete i olaksate.
Sumnjam da imam problem sa kandidom, uradio sam bris jezika i on je u redu i nemam kandidu. Imam osecaj suvih usta i usne su mi suve(ali kada namezem labelo je u redu), sa unutratrasnje strane usana, ispod zuba mi je stalni osecaj suveće, ujutru kada se probudim najcesce, i ponekad u toku dana sa tog podrucija skidam bele naslege i tu ostaje malo crveno, ne boli me, nema krvi, ali kao da mi usta "bride" i kao neka anestezija u ustima i imam kao metalni ukus, posle toga kada skinem te bele naslage, jezik mi je malo belji. Zasto se to desava i kakvo resenje bi mi preporucili? Merio sam secer, i imam 4.8, u redu mi je i nemam problem sa time. Ne pijem alhohol, ne pusim, perem zube dva puta dnevno, koristim i Listerin za ispitanje usta.
Doktrorna mi je preporucila Daktanol, 2x dnevno, da li on moze da pomogne,da li se on proguta i moze da se maze i na jezik?

Srdacan pozdrav

Milos - 05. 03. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Miloš,

simptomi koje navodite mogu da budu uzrokovani nedostatkom vitamina B, anemijom, takođe mogu biti i simptom alergije na neki od stomatoloških materijala ili pastu za zube. 

Savetujemo da Listerin ne koristite dve nedelje, takođe da promenite pastu za zube. Ono što još možete uraditi jeste da se obratite lekaru opšte prakse kako biste uradili kompetnu krvnu sliku i eventualno nivo vitamina B.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29758 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29758
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata