Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje, nikada ranije nisam imala mostove, budući da na gornjoj vilici više nemam zube 5. i 6. levo i 6. desno, urađeni su mi mostovi. Mislila sam da su mostovi svi isti, ali zubarka me je ubedila da mi stavi "higijenski most", kako mi hrana ne bi zapala nekad između zuba i napravila problem. Pošto su mi stavljeni higijenski mostovi, shvatila sam da tako mogu lakše da čistim zube, ali nisam se nadala da će mi hrana zapadati UVEK svuda oko zuba ( što ne bi bio slučaj da je običan, a ne "higijenski" most), često ne mogu uvek lepo da isčistim, a osećaj je užasan. Tek kasnije sam saznala da niko više te hig

Ana - 27. 04. 2023.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ana,

između međučlana mosta i desni uvek mora da postoji minimalni prostor kako bi bilo moguće adekvatno održavanje oralne higijene ispod mosta.

Savetujemo da se konsultujete sa Vašim stomatologom na koji način adekvatno održavati oralnu higijenu u predelu mostova.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30456 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30456
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata