Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje, pre 6 dana sam imala operaciju donjeg desnog umnjaka. Nakon dva dana je ugrušak otpao i prokrvario, ponovo sam bila kod hirurga, gde sam dobila antibiotik Pancef i od tada je se krvarenje rešilo. Međutim, od juče, imam jak bol u donjoj vilici baš na mestu gde se završavaju konci, odnosno gde je šav između zuba 6 i 7. Bol je poprilično jak. Kada pokušam da se nasmejem, taj deo zateže, kao da je tu otok. Da li je to sve posledica operacije i da li imam razlog za brigu?
Hvala.

Aleksandra - 21. 11. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Aleksandra, 

tegobe koje opisujete mogu biti uobičajena pojava nakon hirurške ekstrakcije umnjaka. Vremenom će postajati sve manje kako proces zarastanja napreduje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata