Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, pre nedelju dana mi je zubar stavio lek u zub, i rekao ukoliko se jave bolovi da se javim, pa da odradimo vadjenje zivca, ukoliko bude sve okej da se javim krajem jula za plombiranje. Prvih dana me nista nije bolelo, medjutim od pre 2 dana nocu me budi tup bol, ali vise mi se cini da je skoncentrisan na mesto gde je bio ubod anestezije, i deo gde je vilicna kost, zub kao sam zub me ne boli. Da li je to ipak od zuba ili moze biti i nesto drugo?

Jelena - 20. 06. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Jelena,

moguće je da je došlo do odumiranja zubne pulpe (živca), i širenje upale u regiju vrha korene zuba, kao što opisujete.

Savetujemo Vam da pre zakazanog termina ponovo posetite Vašeg stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i po potrebi preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30456 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30456
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata