Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, pre nedelju dana mi je zubar stavio lek u zub, i rekao ukoliko se jave bolovi da se javim, pa da odradimo vadjenje zivca, ukoliko bude sve okej da se javim krajem jula za plombiranje. Prvih dana me nista nije bolelo, medjutim od pre 2 dana nocu me budi tup bol, ali vise mi se cini da je skoncentrisan na mesto gde je bio ubod anestezije, i deo gde je vilicna kost, zub kao sam zub me ne boli. Da li je to ipak od zuba ili moze biti i nesto drugo?

Jelena - 20. 06. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Jelena,

moguće je da je došlo do odumiranja zubne pulpe (živca), i širenje upale u regiju vrha korene zuba, kao što opisujete.

Savetujemo Vam da pre zakazanog termina ponovo posetite Vašeg stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i po potrebi preduzela adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29841 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29841
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata