Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje,
Prije par dana me bolila šestica (desna donja) onako prilikom konzumiranja hrane kao da mi puslira nerv. Otišla sam stomatologu te mi je rekao da moram izvaditi susjedni zub (sedmicu) te ga je i izvadio a u šesticu mi je stavio "lijek za umrtvljenje živca"... Mene je ta šestica i dalje bolila i pulsirala posjetila sam stomatologa ponovo te ga zamolila da mi izvadi tu šesticu jer je bol toliko iritantna međutim odbio je i rekao da je to normalno, nakon dan sam ponovo posjetila stomatologa te ga ponovo zamolila da mi izvadi navedeni zub gdje je ponovo odbio...... Mene je još više zabolilo te sam otišla u drugu stomatološku ordinaciju i doktorka mi je izvadila tu šesticu u kojoj se nalazio lijek.
Dakle ta dva zuba su izvađena u roku od dva dana rane lijepo zarastaju međutim na trenutke osjećam kao "žiganje" na mjestu izvađenog zuba 6 ne boli me nikako ali prilikom konzumiranja hrane osjetim kako mi jednom zapulsira i žigne. Također osjetim ukočenost vilice (donja desna strana)
Zanima me da li je to normalna pojava i koliko još dugo će mi se to dešavati ????
Hvala unaprijed ????

Željka - 16. 06. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Zeljka,

tegobe koje opisujete mogu biti posledica vađenja zuba i biće sve manjeg intenziteta kako proces zarastanja bude odmicao (7 do 14 dana).

Ukoliko se tegobe pogoršavaju, savetujemo Vam da uradite OPT snimak i ponovo posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29841 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29841
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata