Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje,imam 32 godine i nisu mi iznikli umnjaci. Jedan sam izvadila hirurski,dole desno,jer je rastao vodoravno. To je bilo pre jedno 5 godina. Već godinama,ne znam tačno,imam problem sa levom stranom glave,uho mi je konstantno,da tako kažem,napeto,kao da imam nešto u njemu. Takodje,imam utisak i da me boli vilica sa te iste strane,ali me ne boli konkretno mesto gde bi trebalo da bude umnjak. Povremeno imam I bolove poput migrene sa te leve strane glave. Skoro sam popravljala šesticu baš sa te strane, objasnila sam stomatologu te simptome,ali mi ništa konkretno nije rekao. Moje pitanje je da li je moguće da sve ove simptome imam već godinama i da je od neizraslog umnjaka? Ja sam malo hipohonder i pročitala sam svašta drugo na internetu i ne mogu da se smirim. A trenutno sam u izolaciji i nemam mogućnost da odem kod lekara. Naravno,od anksioznosti i zatvorenosti u kući još gore osećam simptome. Da ponovim pitanje,da li je moguće da mi neizrasli umnjak stvara ove simptome,koji,da tako kažem samo tište, a da nije neki konstantan jak bol? Izvinite na predugom tekstu i hvala vam unapred na odgovoru.

Ivana - 10. 10. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Ivana,

u nekim slučajevima je moguće da impaktirani (neiznikli) zub pravi tegobe koje opisujete. Ali takođe tegobe mogu biti drugog porekla (uho, sinusi, neuralgije). 

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak i posetite specijalistu oralne hirurgije, kako bi se utvrdilo da li je uzrok Vaših tegoba neiznikli umnjak. 

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29361 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29361
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata