Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav. Ja sam pre nekoliko meseci stavio lek za umrtljivanje živca na donjoj šestici. Lek mi je potpuno ispao, ali ja zbog zdravstvenih problema nisam bio u mogućnosti da se javim stomatologu. Zub mi je ovako otvoren već nekoliko meseci, ali me i dalje boli na zagriz i jednom mi se javio manji otok. Da li je moguće da spasim zub ili ne. Hvala unapred, pozdrav

Marko - 15. 08. 2023.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Marko,

potrebno je kliničkim pregledom i obaveznom analizom Rtg snimka navedenog zuba utvrditi stanje korena zuba kao i kosti oko vrhova korenova zuba, te proceniti da li je zub moguće adekvatno izlečiti i sačuvati.

Savetujemo da ne odlažete posetu stomatologu, te što pre odete na pregled kako bi se utvrdila dijagnoza i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata