Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, juce sam vadio zivac na donjoj dvojci i apsolutno nisam nista osetio osim mozda malo na samom kraju kada bi me uboli iglicom, medjutim posle toga su odma presli isti postupak na dodjoj trojci dobio sam jakooo puno anestezija vise puta medjutim bol je bio neverovatno jak i nepodnosljiv da sam jedva istrpeo da mi otvore kanal i stave taj neki otrov da ubije zivce, zanima me zbog cega je bio toliko bol pored toliko anestezija, hvala unapred.

Marko - 04. 03. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Marko,

navedena situacija se ponekad može dogoditi u slučaju upale zubne pulpe ("živca") kada anestetik ne može ispoljiti potpuno dejstvo.

Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29758 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29758
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata