Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre dva dana vodilja sam šesti u I tada se polomio koren koje se na snimku video da je u sinisu. Sutra dan ranjena je intervencije, međutim do korena nije moglo da se dodje, i nakon toga uradila sam snimak i doktor je video da je koren otišao mnogo visoko, bukvalno bliže oku. Doktor je sredio sinus stavio plastinu sredio sunus i rekao mi da ćemo da pratimo mesec dana. Interesuje me koliko to može da se čeka, i da li taj zaostali koren moze da izazove neke veće komplikacije. Unapred se zahvaljujem.

Ana - 22. 09. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ana,

zaostali koren je potrebno izvaditi. Savetujemo da posetite maksilofacijalnog hirurga.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30015 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30015
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata