Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Uradila sam vizil protezu sa atečmenima jer prvih 7 zuba sam uradila metalokeramičke navlake,trajno cementirane.Atečmeni su i sa leve i desne strane krunica u vilici,ali iznutra su spojeni zubi nekom žicom plemenitom sve po PS-u ali ta žica mi stvara neprijatnost i moje pitanje je:dali bi mogli atečmeni koji su već vezani sa mojim zubima-krunicama da samostalno stoje bez ove krute i neprijatne veze-žice? Hvala unapred! Poz.

Ceca - 17. 01. 2023.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ceco,

"vizil" proteze su maksimalno redukovani protetski radovi te je mala šansa da se pomenuti element može dodatno redukovati ili ukloniti. Najbolje je da se o ovome posavetujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30250 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30250
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata