Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo.
Prije 10 dana sam postavila bezmetalne krunice, cirkonijum na gornju vilicu i sve je bilo dobro do juce. Juce sam pri zatvaranju usta osjetila kao da mi prednjih 4 zuba nezno klecnu. Nekad osjetim to nekad ne.
Zubi su trajno cementirani pa me zanima jel moguce skidanje tih 4 prednja i ponovo postavljanje istih? Isto kao da mi dvojka na desnu stranu nije bas legla dobro.
Ako moze neki savjet?
Hvala vam.

Sara - 09. 10. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Saro,

postoji mogućnost da keramički mostovi skinu (bez oštećenja) i ponov cementiraju u slučaju kada nisu definitivno, već privremeno cementirani.

Ukoliko osećate pomeranje mosta, savetujemo Vam da ponovo posetite Vašeg stomatologa radi kontrole i eventualnog ponovnog cementiranja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29361 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29361
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata