Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje! Jutros sam imala malo nezgodnu situaciju prilikom zijevanja pri cemu sam osjetila jako pucketanje na momenat, poput stiska flase s jedne strane vilice. Prije mi se desilo da mi je vilica stala i da nisam mogla zatvoriti usta kod stomatologa ali odmah nakon toga sam se javila ljekaru i ustanovila da su mi ligamenti malo opusteni i da se ne radi ni o kakvom lomu. Mislim da je rijec o istom i ovog puta ali bih voljela cuti Vase misljenje jer sam inace veliki panicar. Da li mislite da je rijec o misicima i opustenim ligamentima s obzirom da nemam bol i koliko sam sama uspjela provjeriti polozaj kostiju mi je isti sa obje strane. Hvala.

Džejla - 19. 06. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Džejla,

na osnovu gore navedenog nemate razloga za paniku. Više informacija na temu o donjoviličnim zglobovima možete pročitati ovde.

Ukoliko se situacija bude pogoršavala potrebno je da odete na pregled kod maksilofacijalnog hirurga kako bi se utvrdilo stanje i indikovala odgovarajuća terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29841 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29841
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata